Skótduda

egy csapat magyar Dundee-ban

összlátogatottság

Friss topikok

  • Skótduda: Szia! én az mkb-t válaszottam, és elégedett vagyok ,de az erste sem rossz diákként :) (2010.08.05. 22:53) Ostoba Tehenek Pénztára
  • rubasov: ez tök jó! (2010.08.03. 11:38) off bejegyzés - Szomszédok harcikártyák
  • everyonegetsshot: hát ha neked a harangozó teri még az a kategória :D (2009.03.15. 23:22) Belfast
  • veiszi: és döglött nyulat csőrrel belező sirályt láttál-e mán? (2009.02.11. 14:41) meglepetés a kukában
  • veiszi: Amikor elkövettem azt a hibát, hogy egyszer Dzsimi Csángnál ettem, volt szerencsém találkozni Foga... (2009.02.11. 14:37) Agyvarangy és a haverok

2008.09.12. 13:37 chelios

The Counting House (J D Wetherspoon)

"Még kér a nép, most adjatok neki!
Vagy nem tudjátok, mily szörnyű a nép,
Ha fölkel és nem kér, de vesz, ragad?"
 

a Guinness, a fish and chips és a Glenfiddich kimeríthetetlen tárházáról és a nyomorultak egyetlen -ingyenes!- wi-fi zónájáról lenne itten szó.

a kocsma gyakorlatilag a városban tomboló járványos alkoholbetegség 96%-áért vállalja büszkén a felelősséget. itt nincs olyan, hogy "elfogyott", itt nem kapod melegen, mindig óvatosak a jéggel, a frissen sült frissen sül, a hordó alján sincs alja lé... a Kánaán valami hasonló lehet... érthető, hogy a skótok nem is nagyon hisznek a halálban, az utána következőkben meg aztán végképp nem, mert hát ugye ennél jobbat ki a fene tudna ígérni?

nos mi is itt csepegtetünk, mert a wi-fi bár ingyen van, azért nem igazán illik itt ülni órákig üres asztal mellett. a bár ideális kezdést biztosít minden hétfőgyűlölőnek azzal, hogy a sörközépárfolyamokat rendszeresen egy fogyasztóbarát irányba manipulálja, szóval tudják, hogy lehet meghozni a kedvet a nehéz és lassan múló hétfőkhöz. aztán meg minden ötödik kávé után kapsz egyet ingyen. ennek a kis marketing-fogásnak a gyümölcse -ugye ha pont hétfőn kezded a dolgot- épp a legsúlyosabb fejfájást hozó szombat reggelére érik be, amikoris nagyon jól jön az a kis löttyedt Lavazza.

na de a legfontosabb, hogy van itt kérem vagy negyven asztal mindig teltházzal, a 20 méter hosszú pult mentén kígyózó sorokkal, üvöltve beszélgető ötvenesekkel, kiöregedett öltönyös-tolókocsis vagányokkal, fütyörésző aszfaltmunkásokkal és rotty-részeg nessie-kkel (skót nő -a szerk.) a kiszolgálás gyors, tiszta és udvarias, ha kell szakértői (megtanított a főnök whisky-t kóstolni, meg kiejteni néhány pia nevét, mert állítólag ha máshogy mondom, félreérthetik) és nem az a fontos, honnan jöttél, hanem hogy ha meghív egy öreg ír, meg bírod-e inni az adagot!

most meg le kell lépnem, mert regisztrálni kell a suliban...

a folytatás következik -ugyaninnen, kb ugyanekkor.

 

ui.:minden otthoni kocsmának üzenjük, hogy nem kell kirabolni senkit, hogy odaadja a pénzt, egyszerűen nyújtani kell valamit!!!

tms

Szólj hozzá!

Címkék: élet mindennapi dundee


A bejegyzés trackback címe:

https://skotduda.blog.hu/api/trackback/id/tr56660253

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása